Beschrijving
Met onze Cashewnoten Gebrand & Ongezouten kan het eigenlijk nooit fout gaan. Geroosterd, ongezouten en ze zijn zo lekker! Je weet het misschien niet, maar deze noten zijn een van de meest populaire soorten om te eten – wat logisch is als je bedenkt hoeveel smaak er in elke geroosterde noot zit!
Cashewnoten bevatten veel eiwitten, vezels, mineralen en antioxidanten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar een voedzaam tussendoortje. Ze kunnen direct opgegeten worden of toevoegen aan salades, mixen of andere recepten. Geroosterde ongezouten cashewnoten zijn ook een geweldige bron van vitamine E en magnesium. Deze cashewnoten zitten ook boordevol eiwitten, fosfor en ijzer en zijn op elk moment van de dag een gezonde snack.
Serveer ze zo of gebruik ze in je favoriete recepten – ze zijn hoe dan ook veelzijdig en lekker!
Wist je dat?
- Ze veel magnesium bevatten – Belangrijk voor sterke botten
- Cashewnoten ook veel ijzer bevatten – Dat draagt bij aan de vorming van rode bloedlichaampjes
- Cashewnoten eigenlijk geen noten zijn – Het zijn de zaden van een vrucht die aan een cashewboom groeit
Ideaal als…
Toevoeging aan salades of rijstgerechten of als gezond tussendoortje. De cashewnoot is niet verrassend, want hij wordt ook daar veel geproduceerd en is een onderdeel van veel Aziatische recepten! Je kunt ze zo toevoegen of even op de snijplakken in stukjes hakken. Eet smakelijk!
Probeer nu onze Cashewnoten Gebrand & Ongezouten voor een smaakvolle bite – voor wie wat bewuster met toegevoegd zout wil omgaan!
Cashewnoten Gebrand & Ongezouten
| |
Voedingswaarde | Per 100 gram |
Energie in KJ/Kcal | 2532kJ/610Kcal |
Vetten | 47,8 |
Verzadigd | 8,5 |
Koolhydraten | 26,6 (5,1 suikers) |
Eiwitten | 16,8 |
Voedingsvezels | 3,3 |
Zout | < 0,04 |
Ingrediënten:
98% cashewnoten 2% zonnebloemolie
Allergenen:
Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, andere noten, pinda’s en sesam.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.