De Notenbeer

Cacao

Chocolade Amandelen

Zoeken
Filteren

Toont alle 7 resultaten

Chocolade amandelen

Amandel chocolade is een heerlijke luxe traktatie om ‘s avonds laat van te genieten of tijdens het kijken van een spannende film. Je kunt deze heerlijk knapperige chocolade amandelen echt niet weerstaan! De chocolade ‘finish’ maakt ze nog verleidelijker, dus eet er niet te veel in één keer! Bij ons kun je in een flinke hoeveelheid amandelen met chocolade online kopen. Daarnaast zijn deze amandelen met chocolade leuk als cadeautje of traktatie bij een feestje. Of tijdens je werk wanneer je net even een energieboost nodig hebt. 

Bekijk al onze soorten zoals kaneelamandelen of sneeuwamandelen.

Terug
Zoeken
Filteren

Chocolade Amandelen

Chocolade amandelen zijn een een lekkere zoete verwennerij. Liefhebbers zullen altijd genieten van deze heerlijke combinatie van amandelen met chocolade.

Chocolade amandelen zijn heerlijk bij de koffie of thee. In ons assortiment vind je verschillende soorten amandel chocolade zoals kaneelamandelen, sneeuwamandelen of zelfs chocolade amandelen karamel zeezout. De amandelen zijn bedekt met melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade.

Als je niet kan kiezen, heeft De Notenbeer ook een speciale chocolade amandelen mix! Zo kan je in één keer proeven van drie verschillende soorten chocolade amandelen. 

Winkelmand Sluiten