De Notenbeer

Chocolade

Pindarotsjes

Zoeken
Filteren

Toont alle 6 resultaten

Pindarotsjes maken

Je kunt ook de heerlijke pindarotsjes zelf maken. Het pindarotsjes recept is super makkelijk te maken. Chocolade met pinda’s zijn altijd de juiste keus voor een avond op de bank thuis. Gebruik chocolade druppels (verkrijgbaar in melk, wit en puur) om de chocolade te maken voor de pindarotsen. Smelt de chocolade druppels in de oven of steelpan voor 2-3 minuten. Roer tussendoor goed tot alle stukken volledig gesmolten zijn. Zodra de chocolade druppels helemaal zijn gesmolten, is de chocolade klaar voor gebruik. Vervolgens voeg je de pinda’s eraan toe. Roer alles even goed door elkaar.  Pak bakpapier om het mengsel met chocolade met pinda’s erop te plaatsen. Maak mooie rotsjes en laat het nu afkoelen. Zo maak je mooie pindarotsjes!

Terug
Zoeken
Filteren

Pindarotsjes

Pindarotsjes zijn een perfecte geschenk voor iedereen die van chocolade met pinda’s houdt. Onze pindarotsen zijn omhuld met een zoete laag melk, pure of witte chocolade. De chocolade rotsen zijn ook verkrijgbaar in een mix.

Pindarotsen kopen

Onze chocolade rotsen hebben geen rare toevoegingen en bestaan uit melk, pure of witte chocolade met pinda’s. Deze pinda’s zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam. Bovendien zijn ze onweerstaanbaar lekker. Ideaal om ervan te genieten op een avondje thuis op de bank. 

Daarnaast zijn ze leuk om te delen of als traktatie bij een feestje. Of tijdens je werk wanneer je net even een energieboost nodig hebt. De heerlijke chocolade zorgt er wel voor dat je alert blijft en door kan gaan met je werk.

Winkelmand Sluiten