Gezonde Dagen Pakket

Vanaf  6,95

Ideaal verpakt in een klein zakje om jouw dagelijkse dosis nootjes binnen te krijgen. Een heerlijke mix van hazelnoten, amandelen en walnoten. Zo krijg je makkelijk je vitamines & mineralen binnen op een super lekkere manier!

*Let op: de kist is niet inbegrepen.

7
 6,95
14
 13,49
30
 28,95

Bij aankoop ontvangt u tot 14 Punten                                  

Beschrijving

Ons healthy pakket zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar dagelijkse portie van vitamines en mineralen makkelijk kan binnenkrijgen. De noten in dit pakket worden namelijk geleverd in zakjes van 50 gram per stuk. Je kunt zelf kiezen of je 7, 14 of 30 zakjes van het healthy pakket wilt bestellen. De zakjes bestaan uit amandelenhazelnoten en walnoten

Dankzij de amandelen krijg je veel onverzadigde vetten binnen en de hazelnoten zorgen voor extra veel vezels! Het healthy pakket is er om jou te helpen om dagelijks de benodigde voedingsstoffen op een makkelijke manier binnen te krijgen.

  • Notenmix van onze gezondste soorten
  • Super gezond en makkelijk meenemen elke dag een zakje!

Ideaal als je het belangrijk vindt om dagelijks de juiste portie vitamines en mineralen binnen te krijgen. Dankzij deze zakjes hoef je niks meer uit te meten of nergens meer aan te denken als het gaat om het eten van genoeg noten. Je hoeft iedere ochtend maar een van de handige zakjes te pakken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezonde Dagen Pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *