Beschrijving
Onze Hazelnoten Wit Rauw zijn een geweldige toevoeging aan alle gebakken lekkernijen. Vooral ongebrande hazelnoten zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Ze zijn heerlijk op zichzelf of in combinatie met chocolade, kaneel en suiker.
Hazelnootcrème is zelfs een van de populairste smaken gelato in Italië! Het lijdt geen twijfel dat er veel manieren zijn om van deze nootachtige favoriet te genieten. Hazelnoten worden al eeuwenlang gebruikt in toetjes over de hele wereld.
Hazelnoten kunnen rauw worden gegeten of geroosterd met zout en peper voor een extra knapperige smaak! Als u op zoek bent naar nieuwe ideeën voor het gebruik van hazelnoten in uw huis, probeer ze dan eens te gebruiken als meel bij het bakken van brood! Hazelnotenmeel maak je makkelijk zelf door de hazelnoten eerst licht te roosteren en vervolgens in stukjes te hakken. Daar heb je wel even geduld voor nodig, maar de kenmerkende smaak van hazelnoot in brood, cake of taart is onovertroffen…
Wist je dat?
- Hazelnoten Wit Rauw een grote hoeveelheid arginine bevatten
- Hazelnoten ook flink wat Vitamine-B bevatten
- Ze de mineralen mangaan, koper en ijzer bevat
Ideaal als…
Hazelnoten Wit Rauw zijn een van de populairste noten ter wereld. Hazelnoten worden gebruikt voor het maken van hazelnootmelk. Chocoladepasta en nog veel meer. Hazelnoten hebben een rijke, nootachtige smaak die goed past bij zoete of hartige gerechten. Hazelnoot recepten voor voorgerechten, soepen, desserts en meer zijn overal te vinden!
Hazelnoten Wit Rauw – een populaire noot met een crunchy bite.
Hazelnoten | |
Voedingswaarde | Per 100 gram |
Energie in KJ/Kcal | 2939kJ/710Kcal |
Vetten | 62,4 |
Verzadigd | 4,5 |
Koolhydraten | 16,7 (4,9 suikers) |
Eiwitten | 15 |
Voedingsvezels | 9,7 |
Zout | – |
Ingrediënten:
100% Hazelnoten wit
Allergenen:
Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, andere noten, pinda’s en sesam.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.