Luxe Notenpakket

Vanaf  17,25

Als je even geen zin meer hebt in de standaard, ‘alledaagse’ noten, is dit luxe pakket met noten wellicht iets voor jou.

  • Heerlijk als luxe tussendoortje
  • Erg gezond
per box
 17,25

Bij aankoop ontvangt u tot 9 Punten                                  

Categorieën: ,

Beschrijving

Als je even geen zin meer hebt in de standaard, ‘alledaagse’ noten, is dit luxe pakket met noten wellicht iets voor jou. In plaats van de standaard pinda’s en walnoten zitten in deze box juist meer bijzondere noten. De box bestaat uit 3x 250 gram verschillende noten. 

Als eerste zitten er pistachenoten in. Wist je dat deze rijk zijn aan antioxidanten? Ook zitten er paranoten in dit pakket. Als laatste bevat dit pakket niet rauwe of gebrande amandelen, maar gerookte amandelen, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. 

Door hiervan te snacken, krijg je tevens ook direct onverzadigde vetten binnnen.

  • Heerlijk als luxe tussendoortje
  • Erg gezond

Ideaal als je voorlopig niet meer zo’n trek hebt in de standaard, ‘alledaagse’ noten. Ons luxe pakket is hier perfect voor! Dankzij de combinatie van de verschillende luxe noten is dit heerlijk voor je nieuwe favoriete tussendoortje. Hoewel dit meer luxe noten zijn, betekent dit niet dat je daardoor minder voedingsstoffen binnenkrijgt. 

De notenmix bevat namelijk nog meer dan genoeg onverzadigde vetten en antioxidanten. Zo blijft het eten van noten ook nog steeds gezond!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe Notenpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *