Notenbox Biologisch Navul

Vanaf €17,95

Nieuw in Nederland! De Notenbox Bio, een beleving van 1000 gram biologische noten, is nu exclusief te verkrijgen bij De Notenbeer. Kies zelf jouw favoriete biologische noten uit. Zo krijg je een notenmix met alleen maar biologische noten die jij ook écht lekker vindt.

  • Al jouw favoriete biologische noten nu samen in één mix
  • Ook leuk als cadeau!

*Let op: dit is de navul van De Notenbox Bio. De kist is niet inbegrepen. Voor De Notenbox Bio (inclusief kist) -> De Notenbox Bio

Beschrijving

Deze Notenbox is perfect voor iedereen! Hierbij kan je namelijk zelf een mix samenstellen van je favoriete biologische noten. Ben je bijvoorbeeld gek op biologische amandelen, maar vind je de andere biologische noten in de normale mixen niet zo lekker? Dan kan je deze als een van je noten soorten uitkiezen bij jouw biologische Notenbox. Alle combinaties zijn mogelijk en de keuze is aan jou.

  • Al jouw favoriete biologische noten nu samen in één mix
  • Ook leuk als cadeau!

Ideaal als je altijd je favoriete biologische noten eruit pikt bij een ‘biologische’ notenmix, maar zo de minder lekkere overblijven. Door zelf je biologische Notenbox samen te stellen, kun je helemaal zelf kiezen wat je er graag in wilt hebben en zal je nooit noten overhouden die je niet zo lekker vindt. Op deze manier zal je jouw biologische notenmix ook lekker blijven vinden en wordt dit echt je nieuwe favoriete tussendoortje iedere dag! Uiteraard is dit ook leuk om als cadeau aan iemand te geven.

Gebruiksadvies van De Notenbeer: als late avondsnack!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Notenbox Biologisch Navul” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *