Notenbox

Vanaf €11,05

Nieuw in Nederland! De Notenbox, een beleving van 1000 gram noten, is nu exclusief te verkrijgen bij De Notenbeer. Kies zelf jouw favoriete noten uit. Zo krijg je een notenmix met alleen maar noten die jij ook echt lekker vindt.

  • Al jouw favoriete noten nu samen in één mix
  • Ook leuk als cadeau!
Verpakking

Beschrijving

Deze Notenbox is perfect voor iedereen! Hierbij kan je namelijk zelf een mix samenstellen van je favoriete noten. Ben je bijvoorbeeld gek op macadamianoten, maar vind je de andere noten in de normale mixen niet zo lekker? Dan kan je deze als een van je noten soorten uitkiezen bij jouw persoonlijke Notenbox. Kies voor lekker veel pistachenoten met cashewnoten of juist walnotenhazelnoten en pinda’s. Alle combinaties zijn mogelijk en de keuze is aan jou.

  • Al jouw favoriete noten nu samen in één mix
  • Ook leuk als cadeau!

Ideaal als je altijd je favoriete noten eruit pikt bij een notenmix, maar zo de minder lekkere overblijven. Door zelf je persoonlijke Notenbox samen te stellen, kun je helemaal zelf kiezen wat je er graag in wilt hebben en zal je nooit noten overhouden die je niet zo lekker vindt. Op deze manier zal je jouw notenmix ook lekker blijven vinden en wordt dit echt je nieuwe favoriete tussendoortje iedere dag! Uiteraard is dit ook leuk om als cadeau aan iemand te geven.

Gebruiksadvies van De Notenbeer: voor de late avonduren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Notenbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *