Pistachenoten Rauw

Vanaf  3,95

Pistachenoten Rauw – hebben alleen van jou het laatste zetje nodig om lekker gegeten te worden! Snel uit het vuistje of in een heerlijke salade.

250 gram
 3,95
500 gram
 6,95
1000 gram
 13,95

Bij aankoop ontvangt u tot 7 Punten                                  

Categorieën: , ,

Beschrijving

Pistachenoten Rauw is een notensoort die rauw of gekookt kan worden gegeten. Afkomstig van de pistacheboom. Je herkent ze aan de karakterstieke groene en paarse kleur en hun harde schilletje.

Pistaches zijn van dezelfde soort als pecannoten, amandelen en cashewnoten. De pistacheplant is zeer stevig en kan overleven in gebieden met hoge temperaturen en droogte; hij gedijt goed in hete, droge klimaten zoals die in Californië, Iran, Griekenland en China. Je vind ze dus niet zo snel in ons koude kikkerlandje, maar geen zorgen, wij hebben er genoeg op voorraad!

Pistachenoten Rauw bieden veel voordelen voor de gezondheid, zoals het bestrijden van kankercellen (dankzij hun hoge gehalte aan antioxidanten), het verlagen van het cholesterolgehalte (grote hoeveelheden fytosterolen) het verbeteren van de maag- en darmfunctie (galzuursequestranten) en het verminderen van ontstekingen (meervoudig onverzadigde vetten).

Wist je dat?

  • Onze Pistachenoten kunnen helpen bij het verlagen van een (te) hoog cholesterolgehalte
  • Pistachenoten rijp zijn als hun schilletje openstaat
  • Je ook een heerlijke pistachecake makkelijk zelf kunt maken

Ideaal als…

Borrelsnack met een twist of heerlijke toevoeging aan een groene salade. Of maak eens een pistachecake of pistachepasta en verras met een heerlijke traktatie. Als je dan toch bezig bent, durf jij je te wagen aan een klassieker door zelf pistache-ijs te maken?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pistachenoten Rauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *